Kozmetika Masszzsok Hypoxitrainer S120 Testkezelsek Infraszauna Mezoterpia Izomstimulls: ultratone, MIO system, Flablos Kavitcis ultrahang Mkrm Flablos testvibrcis mozgsterpis kezels Nyirokkezelsek: hullmmasszzs, vkuummasszzs

OROSZ ZSíRéGETŐ ÉS CELLULIT MASSZáZS

Oroszország "nagyjaitól" masszőrjeitől származik a masszázs.
Hazánkban Zayzon Nándor tette közismerté és népszerűvé, tanítványain keresztül.

Az orosz zsírégető- cellulit masszázs, az egyik legintenzívebb nyugati masszázs. A fogások svédmasszázs alapúak, a különbséget elsősorban intenzitásuk, valamint a lokalizált területek kezelése adja. A legérintettebb testrészek a comb, a fenék és a felkar, a masszőr ezeket a területeket dolgozza át, vérbőséget fokozó hatóanyagokkal. Munkáját segíti a köpöly és befejező műveletként fóliát is használ a hatékonyság érdekében.

Az Orosz masszázs speciális koreográfiájának, zsírtörő és nyirok fogásainak köszönhetően, fogyasztásra a zsírpárnák és cellulit csökkentésére alkalmazható speciális masszázs, ami a bőr rugalmasságára, feszesítésére, striák halványítására és a kerület csökkentésére is kedvező hatással van.

orosz cellulit és zsírégető masszázs

Az Orosz masszázs hatására fokozódik az elhalt hámsejtek leválása és a hámképzés. A kötőszövetben helyre áll a mikrocirkulációs keringés. Az irha és a bőralj vérereiben keletkező vérbőség a bőr valamennyi rétegében jelentős változást eredményez. A kötőszövet élettani folyamatai felgyorsulnak, sejtjeinek és rostjainak képződése fokozódik, az öregedési folyamatok lelassulnak, bőrünk a masszázsnak köszönhetően sokkal feszesebb lesz.

Az Orosz masszázsnak során a szövetek javuló oxigén és tápanyagellátása az izomtónust is fokozza, mely a testkontúrját hangsúlyosabbá, körvonalasabbá teszi. A masszázs, hasonló hatást gyakorol a nyirokkeringésre is, megindul a szervezet salaktalanítása, méregtelenítése, mely elengedhetetlen feltétele, a fogyásnak.

Az orosz masszázs zsírszövet eloszlását megváltoztatja, a zsírok mobilizációját és a fokozott oxidációjukat elősegíti speciális fogásaival. Az eredmény azzal magyarázható az izmok passzív mozgatására az izmok működéséhez (összehúzódás-elernyedés) energia szükséges.
Ezt az energiát a környező zsírsejtek biztosítják, oxidációjukkal térfogatuk csökken, így bekövetkezik a fogyás!
Az orosz masszázs azért speciális zsírégető masszázs, mert tudni kell azt is, hogy (egyes masszázsfogások sohasem eredményezik az izmok összehúzódását, tehát ezekre a fogásokra a zsírsejt oxidációs folyamata sem fog bekövetkezni).
Ezért fogyasztó masszázs az orosz masszázs, mert speciális erre irányuló fogásaival, koreográfiájával 3x hatékonyabb a zsírégetés területén, mint a többi masszázs.

A masszázs hatására a bőrhőmérsékletének emelkedése, hámsejtek leválása, pórusok tágulása, javítja a tápanyagok, kozmetikai anyagok felszívódását. Így a megfelelő hipermizáló, zsírégető és hidratáló krémek segítségével fokozzuk a masszázs hatását. A bőrhidratálásával, a narancsbőr csökkenésével, bőrünk felülete sima, bársonyos tapintásúvá válik.

Zsírégető és vérbőségfokozó, hidratáló hatóanyagokat tartalmazó olajokat, géleket masszírozunk a kezelendő testrészbe, amivel fokozzuk a masszázs hatását. (mentol, koffein, alga, rozmaring, borostyán, fahéj, capszaicin, nikotinsav, eszcin, citrom-narancs olaj tartalmúak lehetnek) használatát itt is kizárjuk.

Masszázs klasszikusan térdtő-alsó bordaívig tart, ideje kb. 45 perc. felkar, vádli, kezelésével igény szerint kiegészíthető.
Személyre szabottan vákuumkezeléssel bodywrappinggal, infraszaunával fokozzuk a masszázs hatékonyságát.

Az Orosz masszázs, top kezeléseink közé tartozik. Nagyon jó eredményeket érünk el, megfelelő életvezetéssel és táplálkozással párosítva, kerület csökkentés, alakformálás és cellulit állapotának javulásában.
Vendégeink egyik kedvence masszázsa, az eredmények cm-ben és bókokban mérhetők. A kötőszövet állapotának javulásán kívül, frissít, üdít és feltölt energiával, sportolás után izomlázat, fáradtságot hatékonyan szünteti.
Tévhiedelemmel ellentétben nem fájdalmas masszázs, de az első 3 alkalom lehet kellemetlen, lila folt előfordulhat ritkán, az erek állapotának függvényében.
Hátmasszázzsal kiegészítve a frenetikus élmény nem marad el!

Félévente ismételve kúraszerűen ajánlott 8-10-12 alkalommal.
Heti 2x, 3x vagy 4x is végezhető, személyre szabottan, azután lehet heti egyszer a Te masszázsod, de havonta egyszer érdemes megismételni, a jó eredmény megtartása érdekében.

Szükséges az orosz masszázshoz hozni: váltópólót, tangát, (télen vastag zoknit is)

vissza a lap tetejére

Orosz fogyasztó zsírégető és cellulitmasszázs: intenzív alakformálás


„Tedd amit tudsz, azzal amid van, ott ahol vagy”

Masszázsok
A hátfájás okai
A cellulit
Gyógymasszázs
Vino-terápia: Vörösboros, szõlõmag-olajos masszázs
Orosz zsírégetõ és cellulitmasszázs
Csokoládés masszázs
Cellulitmasszázs
Hidratáló masszázs
Nyirokmasszázs
Svédmasszázs
Aromaterápiás masszázs
Frissítõ masszázs
Talpmasszázs
Mágnesterápia
Oktatás

Masszázs hatásai
Fitness Plusz Hypoxi ls Kozmetikai Stúdió
Kuponok
Stúdiónkról
Akciók kedvezmények
Árlista, bérletek
Étrend, diéta
Vendégkönyv
Horoszkóp
Rosszkedvre
Linkek
Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió

1074 Budapest, Dohány utca 59.

Bejelentkezés:
06-30-255-2170
06-30-847-6627

Nyitva tartás:
hétfő, szerda, péntek
9-20
óráig,
kedd, csütörtök
12-20
óráig,
szombat
10-14-ig
LájkoldJelölj be a Facebookon!oldalunkat!
Hírlevélre
jelentkezés


E-mail cím:

E-mail cím újra:SZÉP Kártyát elfogadunk
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
SZÉP Kártya elfogadás
Napimádó Szolárium

Kozmetika | Masszázs | Hypoxitrainer | Testkezelés | Infraszauna
Mezoterápia | Izomstimulálás | Kavitációs ultrahang | Műköröm | Flabélos | Nyirokkezelések
Kuponok | Stúdiónkról | Akciók | Árlista, bérletek | Étrend, diéta | Vendégkönyv | Horoszkóp | Rosszkedvre | Linkek

Lady Fitt Plusz Kozmetika és Hypoxi Stúdió • 1074 Budapest, Dohány utca 59.
Bejelentkezés: 06-30-2552-170, 06-30-847-6627 • fitness@hypoxikozmetika.hu
© 2005-2016. Az oldalt szerkeszti: Csia Ágnes

Ön a(z) . látogatónk 2011. február 19-étől